nedelja, 16. januar 2011

Malce pomladi

Moram priznati, da sem bila kar malce lena in nisem ustvarjala skoraj nič. Časa mi ves čas zmanjkuje; joj, kaj bi dala, da bi bil dan dolg 28 ur. Imam ogromno obveznosti, ki jih nikakor ne morem skombinirati s svojim prostim časom in tako kaj v miru ustvariti. Je pa vseeno nastala tale ogrlica, izdelana iz servetne tehnike. Kroglice so iz stiroporja in moram reči, da je servetna tehnika zelooo zamudno delo. Mi je pa kar všeč. Verižica ni popolna, ker je moja prva, ampak vaja dela mojstra!:)


Mislim, da vsi že komaj čakamo pomlad. Čeprav je zima zame eden izmed najlepših letnih časov prav zato, ker čez 29 dni praznujem mojih 15, vseeno vedno z veseljem pričakujem pomlad, ker me nekako navda z novo energijo. Torej verižica me bo spomnila na pomlad vsakič, ko jo bom pogledala. K temu pa bodo pripomogli še sončni žarki, ki nas vztrajno spremljajo zadnje dni!

Bodite v cvetju,

Sara

6 komentarjev:

  1. Uau, naredila si čudovito ogrlico. V barvah pomladi, veselja, drobnih detajlov, ki radostijo. Čista superca!In potem preberem, da so kroglice iz stiropora, obdelane s servietno tehniko. Res si imela kaj delati! Rezultat je odličen.Lepo te pozdravljam! :))

    OdgovoriIzbriši
  2. A prvič si delala? Meni izgleda zelo lepo narejeno. Krasne, žive, mladostne barve.

    Najprej še malo snega, potem pa lahko pride pomlad. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Nikoli ne bi uganila, da si jo prvič delala. Je pa res polna energije, ki te bo gotovo kar ponesla v pomlad. Pa obesek iz prejšnje objave mi je tudi zelo všeč :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Sara, na mojem blogu sem ti podelila nagrado "veter v hrbet". Če želiš, jo vzami, LP:)

    OdgovoriIzbriši
  5. Sara - obišči moj blog, tudi sama sem ti podelila nagrado.

    OdgovoriIzbriši
  6. Sara super začetki, živahna verižica in prav pomladna;)

    OdgovoriIzbriši