nedelja, 20. marec 2011

Prihaja pomlad...

Sicer šele jutri in jaz sem malce pohitela s tole objavo.Ampak jutri ne bom imela časa, saj imam državno tekmovanje s triom v Krškem (držite pesti:) Ker se bliža pomlad in se sonce že prebija skozi črne oblake, sem zelo polna energije in od nje kar žarim. Kako zelo koristna je pomlad, ker se človek takrat prerojen odpravi novim izzivom in dogodivščinam naproti, poln dobre volje. Vem, da ima vsak letni čas nek poseben čar, ampak pomlad pomeni nov začetek za vsakega in tako tudi zame. 
Med vikendi je časa ogromno in namesto, da človek poseda v brezdelju, je prav, da se posveti ustvarjanju. Tudi jaz sem se in nastali so tile uhančki za mamino sodelavko...


Ko bodo sončni žarki posijali v njih, se bodo kroglice svetile v barvah mavrice:)
No, nato pa sem naredila še tale kvačkan prstan v zeleni barvi, ki spominja na zeleno travo in velike krošnje dreves, ki bodo kmalu ozelenele. Slikala sem ga pa skupaj z rožico, da tako še bolj prikličem pomlad!


Verjetno jo tudi vi že komaj čakate. Pomlad mislim:)) Torej, pričakajte jo kje v naravi in občutite prve pomladne sončne žarke ter uživajte.

Sara

2 komentarja:

  1. Kako je bilo na tekmovanju? Verjamem, da uspešno. Izdelka pa sta zelo lepa.

    OdgovoriIzbriši
  2. Kar uredu. Tudi rezultati so kar solidni. Me čaka pa še veliko tekmovanj, na katerih se je še potrebno izkazati. ;)

    OdgovoriIzbriši